• English
  • Română
  • Home
  • Evenimente
  • Conferința Internațională / Eveniment pentru Tineri „Fii un cetățean activ”

Conferința Internațională / Eveniment pentru Tineri „Fii un cetățean activ”

Vă invităm să participați la Conferința Internațională / Eveniment pentru Tineri „Fii un cetățean activ”, un eveniment dedicat tinerilor și tuturor celor implicați în comunitate, organizat pe 12 mai 2016, la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (Strada J. H. Pestalozzi, nr. 16, Timișoara, România).

Conferința este organizată de Departamentul de Finanțe al Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor – Universitatea de Vest din Timișoara în parteneriat cu Social Science Research Institute – Universitatea din IslandaFundația Județeană pentru Tineret Timiș și Asociaţia Femeilor Ţigănci „Pentru Copiii Noştri” din Timișoara. Mai multe informații sunt prezentate în Call-ul Conferinței.

Acest eveniment va evidenția informațiile disponibile referitoare la voluntariat, ca experiență profesională, în conformitate cu legislația UE, legislația națională și, de asemenea, nevoile imediate ale tinerilor în domeniul voluntariatului. Secțiunile din cadrul conferinței au ca scop explicarea relațiilor sociale ce pot fi stabilite în contextul vieții de zi cu zi și încurajarea tinerilor în implicarea în dezbateri și în cadrul proceselor consultative privind dezvoltarea și viitorul tineretului la nivel național și chiar la nivelul Uniunii Europene, prin creșterea gradului de conștientizare a cetățenilor europeni cu privire la rolul acestora în societate.
Studenții, masteranzii, doctoranzii și tinerii au posibilitatea de a-și împărtăși ideile, creativitatea și inovația pentru a contribui semnificativ la menținerea și dezvoltarea spiritului civic.

Proiect: OPPORTUNITIES AND CHALLENGES FOR TERTIARY EDUCATIONAL SYSTEM IN PROMOTING EVIDENCE-INFORMED GOOD GOVERNANCE SOCIETY - (ACRONYM: ACTIVEGOVEDU)
Contract nr. 2/24/07.2015, finanţat prin Programul PROIECTE DE COOPERARE INTER-INSTITUTIONALA Programul „Fondul de burse” – RO15 Finanţat prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014
COD: 15-SEE-PC-RO TIMISOA01