• English
  • Română

Galerie

Școala de Vară în parteneriat transnațional în Guvernanța Sectorului Public a avut loc în perioada 22-26 mai 2016, la Social Science Research Institute din cadrul Universității din Islanda. Evenimentul a fost organizat de Partenerul Islandez în parteriat cu Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor – Universitatea de Vest din Timișoara, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș și Asociaţia Femeilor Ţigănci „Pentru Copiii Noştri” din Timișoara.

Conferința Internațională / Eveniment pentru Tineri „Fii un cetățean activ”, un eveniment dedicat tinerilor și tuturor celor implicați în comunitate, a avut loc în 12 mai 2016, la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor. A fost organizată de Departamentul de Finanțe al Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor – Universitatea de Vest din Timișoara în parteneriat cu Social Science Research Institute – Universitatea din Islanda, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș și Asociaţia Femeilor Ţigănci „Pentru Copiii Noştri” din Timișoara

Modulul de învățare / formare în Advocacy, a avut loc în perioada 10-11 mai 2016, la Fundația pentru Tineret Timiș, fiind un eveniment organizat de partenerii proiectului, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor – Universitatea de Vest din Timișoara, Social Science Research Institute – University of Iceland, Fundația pentru Tineret Timiș și Asociaţia Femeilor Ţigănci „Pentru Copiii Noştri” din Timișoara.

Internship-uri – vizite de studiu realizate in perioada Decembrie 2015 – Ianuarie 2016 (lista instituțiilor vizitate este disponibilă aici)

 

Proiect: OPPORTUNITIES AND CHALLENGES FOR TERTIARY EDUCATIONAL SYSTEM IN PROMOTING EVIDENCE-INFORMED GOOD GOVERNANCE SOCIETY - (ACRONYM: ACTIVEGOVEDU)
Contract nr. 2/24/07.2015, finanţat prin Programul PROIECTE DE COOPERARE INTER-INSTITUTIONALA Programul „Fondul de burse” – RO15 Finanţat prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014
COD: 15-SEE-PC-RO TIMISOA01