• English
  • Română
  • Home
  • Anunțuri
  • Invitație de participare la Evenimentele organizate în cadrul Proiectului ActiveGovEdu

Invitație de participare la Evenimentele organizate în cadrul Proiectului ActiveGovEdu

Echipa Proiectului ActiveGovEdu are deosebita plăcere de a vă invita să participați la două dintre evenimentele organizate în parteneriat, ce vor avea loc în perioada 10-12 Mai 2016, la Fundația pentru Tineret Timiș, Timișoara (Casa Tineretului Timișoara, Strada Arieș, nr. 19, Timișoara, România) și la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (Strada J. H. Pestalozzi, nr. 16, Timișoara, România): Modulul de învățare/formare în Advocacy și Conferința Internațională/Eveniment pentru Tineri „Fii un cetățean activ”.
Ambele evenimente se adresează tututror celor interesați, cu precădere tinerilor, și nu presupun taxe de participare. Mai multe detalii sunt prezentate la butonul Evenimente. Pentru înregistrare, vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil aici pentru Modulul de învățare / formare în Advocacy și aici pentru Conferința Internațională / Eveniment pentru Tineri „Fii un cetățean activ”.

Vă invităm să consultați:

  • Agenda și Programul Modulului de învățare/formare în Advocacy, organizat în 10-11 Mai 2016 la Fundația pentru Tineret Timiș;
  • Agenda și Programul final al Conferinței Internaționale/Eveniment pentru Tineri „Fii un cetățean activ”, organizată în 12 Mai 2016 la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor.

Orice modificări vor fi anunțate pe site în cel ai scurt timp (la butonul Evenimente).

Proiect: OPPORTUNITIES AND CHALLENGES FOR TERTIARY EDUCATIONAL SYSTEM IN PROMOTING EVIDENCE-INFORMED GOOD GOVERNANCE SOCIETY - (ACRONYM: ACTIVEGOVEDU)
Contract nr. 2/24/07.2015, finanţat prin Programul PROIECTE DE COOPERARE INTER-INSTITUTIONALA Programul „Fondul de burse” – RO15 Finanţat prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014
COD: 15-SEE-PC-RO TIMISOA01