• English
  • Română
  • Home
  • Școala de Vară în Guvernanța Sectorului Public

Școala de Vară în Guvernanța Sectorului Public

Vă invităm să participați la Școala de Vară în parteneriat transnațional în Guvernanța Sectorului Public, un eveniment organizat în perioada 22-26 mai 2016, la Social Science Research Institute din cadrul Universității din Islanda (Oddi, Room 101, Sturlugata 101, Reykjavík).

Școala de vară este organizată în parteneriat de Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor – Universitatea de Vest din Timișoara cu Social Science Research Institute – Universitatea din IslandaFundația Județeană pentru Tineret Timiș și Asociaţia Femeilor Ţigănci „Pentru Copiii Noştri” din Timișoara.

Evenimentul va oferi un mediu de învățare stimulativ prin care participanților le vor fi oferite oportunități legate de dezvoltarea abilităților practice și de cercetare, sporirea cunoștințelor în ceea ce privește sectorul public, colaborarea cu alte persoane, implicarea în dezbateri și accesul la experți în domeniu.

Proiect: OPPORTUNITIES AND CHALLENGES FOR TERTIARY EDUCATIONAL SYSTEM IN PROMOTING EVIDENCE-INFORMED GOOD GOVERNANCE SOCIETY - (ACRONYM: ACTIVEGOVEDU)
Contract nr. 2/24/07.2015, finanţat prin Programul PROIECTE DE COOPERARE INTER-INSTITUTIONALA Programul „Fondul de burse” – RO15 Finanţat prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014
COD: 15-SEE-PC-RO TIMISOA01